Dezert pro Atmosphere

Tentokrát jsme tvořili na míru pro Atmosphere;

Sýr, mandlová crumble bez lepku, víno, rozinky, jogurt, křížaly, prach z jablek, kořeněný parfém. 

Dezert z angreštu

Nový školní rok sice už začal, ale my se s létem ještě rozhodně neloučíme! Jako důkaz Vám přinášíme další osvěžující novinku v našem studiu: "Pěna z angreštu, mražený jogurt, makaron, kandovaný angrešt, isomalt, financier". My z ní máme radost a jsme zvědaví, co na ní řeknete Vy 🙂

Street Food Festival

Venku je nesnesitelné horko, ale nezoufejte! Pomoc a osvěžení najdete u našeho stánku na Street Food Festivalu. Ochladit se můžete třeba meruňkovou zmrzlinou připravenou v dusíku, kterou jsme doplnili brioškou s růžovými mandlemi. Za vyzkoušení rozhodně stojí i zmrzlina z tmavého piva Stout 14°, opět připravená v dusíku, s naší brioškou, pivním karamelem a karamelizovaným sladem. A protože důkladné zchlazení je v těchto dnech více než žádoucí, jednohlasně doporučujeme ochutnat obě varianty!

Jahody a rebarbora

Máj je lásky čas a růžová mu sluší. A protože sladké jahody a pikantní rebarbora jsou pro nás symbolem mladé lásky, spojili jsme je v lehkém jarním dezertu. Sorbet z balsamikových jahod, máslová sušenka, rebarborové smoothie, italský flambovaný meringue, jahody a žužu z rebarbory. Pojďte se s námi znovu zamilovat!

Nedělní „buchta“

Tak to vypadá, když na neděli pečeme my 🙂 A protože je zima a nevlídně, rozhodli jsme se napumpovat si trochu endorfinů do žil. Náš recept na splíny je prostý: ořechy, čokoláda, citrusy. Co proti splínu používáte Vy?       

Pěna z piemontských lískových oříšků, bavorský krém z mandlového mléka, citrónový kompot, biscuit jaconde, griliáš s mléčnou čokoládou Domori - Venezuela 51%, crumble z lískových oříšků, zrcadlové glaze s praline z piemontských liskových oříšků

Vánoční cukroví

Doba adventu je za dveřmi a my pro Vás máme nachystanou kolekci cukroví také v bezlepkové variantě a variantě vhodné pro diabetiky. Využíváme suroviny, které mají ze své podstaty nízký glykemický index a přislazujeme stévií. Pracujeme s velmi kvalitní 80% čokoládou Domori a používáme přirozeně bezlepkové suroviny, jako jsou mandle, pohanka, rýžová mouka, kakao… A to nejlepší nakonec: „voníme“ opravdovou vanilkou!