Navigation

Cukrářská výroba a kurzy

Dorty, dezerty a čokoláda

Cukrářské kurzy – čokoláda, karamel, makronky, dorty, dezerty, modelování cukrářských dekorací

Výroba dezertů, dortů a makrónek, modelování cukrářských dekorací a příprava cukrovinek

Poskytuji cukrařské kurzy pro ty co baví cukrářina a chtějí se zdokonalit v oblastech jako jsou:

  • Karamel
  • Čokoláda
  • Makronky
  • Slavnostní dorty
  • Mille-feuille, dezerty z odpalovaného těsta, laskonka
  • Osvěžující letní dezerty: domácí zmrzliny a sorbety, ovocné pěny a coulis
  • Zdravé pečení
  • Briošky, croissants, listové těsto

Kurzy jsou určeny pro max. 5 osob. Kurzy lze též po dohodě uspořádat individuálně pro jednotlivce v rámci celé ČR.

Pro bližší informace navštivte webové stránky věnované kurzům http://www.cukrarske-kurzy.cz

 

Sdílejte na: