Navigation

Cukrářská výroba a kurzy

Dorty, dezerty a čokoláda

CUKRÁŘSKÉ MENU

AKTUÁLNÍ SEZÓNNÍ NABÍDKA
DORTY, DEZERTY, MINIDEZERTY A MAKRONKY

Pokud si nevíte rady s typem dortu , připravili jsme pro Vás několik sezónních i stálých variací. Dále však připravujeme dorty i dle vašich individuálních přání.

Dorty- vel. 8 nebo 12 porcí, skladování 2-4°C, alergeny 1,3,7,8


  • Dort z černého rybízu - pěna z černého rybízu, créme brulée, čokoládový korpus, kakaové máslo

cena: 8 porcí - 650 Kč / 12 porcí - 950 Kč


  • Vanilkový dort z krému fraiche - vanilkový bavorský krém, jahodové pyré, citrónové pyré, čokoládový korpus

cena: 8 porcí - 680 Kč / 12 porcí - 950 Kč


  • Čokoládová pěna z čokolády Domori Madagaskar 72%, pyré z malin/mučenka/černý rybíz,čokoládový korpus, glazé, čokoláda

cena: 8 porcí 680 Kč/ 12 porcí 950 Kč


  • Cheesecake se skořicí a italským meringue/ovocem

cena:  10 porcí  750 


  • Extra čokoládový dort z bezlepkových surovin - krém z čokolády Domori 72%, čokoládový korpus z mandlí, sirup z pomeranče

cena: 8 porcí 690 Kč / 12 porcí 950 Kč


  • Saint Honoré - máslové listové těsto, odpalované těsto, cukrářský vanilkový krém, italský meringue (sníh)

cena: 8 porcí 800 Kč / 12 porcí 950 Kč


  • Čokoládový tarte - máslový linecký korpus, čokoládový crémeux  (krém/pěna) maliny

cena: 12 porcí 680 Kč

  • Sezonní tarte - máslový linecký korpus, krém legére - (vanilkový cukrářský se šlehačkou) , sezónní ovoce

cena: 12 porcí 680 Kč


Pro jakékoli další variace a přání nás kontaktujte.

Všechny tyto variace lze připravit ve formě dortů, dezertů a minidezertů a více porcí.

Sdílejte na: