Navigation

Cukrářská výroba a kurzy

Dorty, dezerty a čokoláda

CUKRÁŘSKÉ MENU

 

  Dorty

                     vel. 8 nebo 12 porcí, skladování 2-4°C, alergeny 1,3,7,8

  • Hruška se skořicovým karamelem - pěna z hrušek, perník,  skořicový karamel, vlašské ořechy , rozinky

cena: 12 porcí - 1150 Kč


  • Extra čokoládový dort - " z  přirozeně bezlepkových surovin - čokoládový cremeux (krém z čokolády Domori 72%), čokoládový korpus z mandlí, sirup z pomeranče,  čokoládové glazé

cena:  12 porcí 1150 Kč

 

 

  • Sezonní jablečný tarte - Dacquoise - přirozeně bezlepkový bezé korpus - verze mandle/ mák , krém "legére"- (cukrářský krém , smetana) , jablka

cena: 12 porcí 920 Kč

 

  • Charlotte Bavarois - dort z lehkého bavorského krému vyrobený na přání zákazníka, jehož základ tvoří čisté ovocné pyré dle výběru, sezóny(malina, černý rybíz, špendlík, rebarbora atd.) smetana, nebo čokoláda , žloutky a smetana 35  % , ovocný vklad, cukrářský piškot , ovoce.

                                                                                                                     cena: 12 porcí od 1100,-

Sdílejte na: