Navigation

Cukrářská výroba a kurzy

Dorty, dezerty a čokoláda

CUKRÁŘSKÉ MENU

 

  Dorty

                     vel. 8 nebo 12 porcí, skladování 2-4°C, alergeny 1,3,7,8

  • "Špendlík" perníkový - bavorský krém ze špendlíků, špendlíkové pyré, perník,  perníkový crumble se skořicí

cena: 12 porcí - 1100 Kč


  • Extra čokoládový dort - " z  přirozeně bezlepkových surovin - čokoládový cremeux (krém z čokolády Domori 72%), čokoládový korpus z mandlí, sirup z pomeranče,  čokoládové glazé

cena:  12 porcí 1100 Kč


  • Fraisier -  vanilkový korpus,vanilkový krém mousselline  -cukrářský vanilkový krém, máslo, italský sníh, čerstvé jahody, jahodový vklad

cena:  12 porcí 1000 Kč

 

  • Sezonní tarte - Dacquoise - přirozeně bezlepkový bezé korpus - verze mandle, kokos, vlašský ořech , mák , krém "legére"- (cukrářský krém , smetana) , sezónní ovoce

cena: 12 porcí 920 Kč

 

  • Charlotte Bavarois - dort z lehkého bavorského krému vyrobený na přání zákazníka, jehož základ tvoří čisté ovocné pyré dle výběru, sezóny(malina, černý rybíz, špendlík, rebarbora atd.) smetana, nebo čokoláda , žloutky a smetana 35  % , ovocný vklad, cukrářský piškot , ovoce.

                                                                                                                     cena: 12 porcí od 1000,-

Sdílejte na: