Navigation

Cukrářská výroba a kurzy

Dorty, dezerty a čokoláda

CUKRÁŘSKÉ MENU

AKTUÁLNÍ SEZÓNNÍ NABÍDKA
DORTY, DEZERTY, MINIDEZERTY A MAKRONKY

Pokud si nevíte rady s typem dortu , připravili jsme pro Vás několik sezónních i stálých variací. Dále však připravujeme dorty i dle vašich individuálních přání.

Dorty- vel. 8 nebo 12 porcí, skladování 2-4°C, alergeny 1,3,7,8

  • "Špendlík" - bavorský krém ze špendlíků, špendlíkové pyré, bretaňský korpus, mandlový crumble se skořicí

cena: 8 porcí - 650 Kč / 12 porcí - 1050 Kč


  • Vanilkový dort z krému fraiche  a šípků 

cena: 12 porcí - 1050 Kč


  • Čokoládová pěna z čokolády Domori Madagaskar 72%, rakytník,čokoládový korpus, glazé, čokoláda

cena: 12 porcí 1100 Kč


  • Cheesecake se skořicí a italským meringue/ovocem

cena:  12 porcí  900 


  • Extra čokoládový dort z bezlepkových surovin - krém z čokolády Domori 72%, čokoládový korpus z mandlí, sirup z pomeranče

cena:  12 porcí 1200 Kč


  • Saint Honoré - máslové listové těsto, odpalované těsto, vanilkový krém chibouste, italský meringue (sníh)

cena:  12 porcí 1100 Kč

 

  • Sezonní tarte - Dacquoise - přirozeně bezlepkový bezé korpus , krém legére - (vanilkový cukrářský se šlehačkou) , sezónní ovoce

cena: 12 porcí 820 Kč


Pro jakékoli další variace a přání nás kontaktujte.

Všechny tyto variace lze připravit ve formě dortů, dezertů a minidezertů a více porcí.

Sdílejte na: