Dort – créme patisserie, bavorský krém, mandlový sponge cake, jahody
CUKRÁŘSKÉ MENU
Dorty
vel. 8 nebo 12 porcí, skladování 2-4°C, alergeny 1,3,7,8
Hruška se skořicovým karamelem - pěna z hrušek, perník, skořicový karamel, vlašské ořechy , rozinky
cena: 12 porcí - 1150 Kč
Extra čokoládový dort - " z přirozeně bezlepkových surovin - čokoládový cremeux (krém z čokolády Domori 72%), čokoládový korpus z mandlí, sirup z pomeranče, čokoládové glazé
cena: 12 porcí 1150 Kč
Sezonní jablečný tarte - Dacquoise - přirozeně bezlepkový bezé korpus - verze mandle/ mák , krém "legére"- (cukrářský krém , smetana) , jablka
cena: 12 porcí 920 Kč
Charlotte Bavarois - dort z lehkého bavorského krému vyrobený na přání zákazníka, jehož základ tvoří čisté ovocné pyré dle výběru, sezóny(malina, černý rybíz, špendlík, rebarbora atd.) smetana, nebo čokoláda , žloutky a smetana 35 % , ovocný vklad, cukrářský piškot , ovoce.