Navigation

Cukrářská výroba a kurzy

Dorty, dezerty a čokoláda

CUKRÁŘSKÉ MENU

 

  Dorty

                     vel. 8 nebo 12 porcí, skladování 2-4°C, alergeny 1,3,7,8

  • "Špendlík" perníkový - bavorský krém ze špendlíků, špendlíkové pyré, perník,  perníkový crumble se skořicí

cena: 12 porcí - 1000 Kč


  • Extra čokoládový dort - "Opéra" z bezlepkových surovin - krém z čokolády Domori 72%, čokoládový korpus z mandlí, sirup z pomeranče

cena:  12 porcí 1000 Kč


  • Millefeuille -  křehké máslové listové těsto, vanilkový krém mousselline  -cukrářský vanilkový krém, máslo, italský sníh

cena:  12 porcí 1000 Kč

 

  • Sezonní tarte - Dacquoise - přirozeně bezlepkový bezé korpus - verze mandle, kokos, vlašský ořech , mák , krém "legére"- (cukrářský krém , smetana) , sezónní ovoce

cena: 12 porcí 820 Kč

 

  • Bavarois - dort z lehkého bavorského krému vyrobený na přání zákazníka, jehož základ tvoří čisté ovocné pyré dle výběru, sezóny(malina, černý rybíz, špendlík, rebarbora atd.) smetana, nebo čokoláda , žloutky a smetana 35  % , ovocný vklad, bretaňský korbus, ovoce.

                                                                                                                     cena: 12 porcí od 900,-

Sdílejte na: