Chocolatier, pattissier a lektor Lucie Průšová
2019 - doposud - Domori academy- ambassador - technologie zpracování čokolády, agronomie, senzorika, technologie výroby gelato
2019 - vzdělávání dětí a studentů odborných gastronomických škol, spolupráce s projektem - Kulinářské umění
2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládových cukrovinek, tématické kurzy
2016 - doposud - stáže a spolupráce - Le Sablon Padova - Luca Scandaletti ( Pierre Marcolini, Le Calandre 3Michelin Star ) ,Itálie - výroba italských dezertů, pečiva a čokoládových cukrovinek,
2014 - 2018 výroba čokolády pro projekt kolekce čokolád *Rozbíjím se*
2013 - doposud - Lucie Průšová - cukrárna se zakázkovou výrobou www.cukrarske-studio.cz
2011 - 2013 - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeoise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
2008 – 2011 - šéfcukrář, vedoucí cukrárny - Jihoměstský pivovar, s.r.o. - chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap
2007 - odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis
2005 – 2006 -pracovní stáž v rodinné cukrárně na jihu Francie - J.F. & Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensal - výroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
2000 – 2008 - aktivní spolupráce s cukrářským studiem Mirky Slavíkové
Soutěže:
- 2004 - Pohár Nestlé Česko - 1. místo
- 2011 - Bangkok culinary cup 3.místo
- 2011 - Gourmet team culinary cup 1.místo
- 2013 - Thailand culinary cup 3. místo