Cukrářské výrobě se věnuji od roku 2000. Pro své zkušenosti jsem zavítala do mnoha cukrářských provozoven té nejvyšší úrovně i úrovně nevalné, což mi jasně ukázalo, kterou cestou jít. Nejcennějšími zkušenosti jsou mé pracovní a studijní cesty do Francie a Itálie, které jsou kolébkou cukrářské výroby, ale i do jiných koutů Evropy či Asie. Své zkušenosti jsem též zúročovala na domácích i zahraničních soutěžích. Nadále absolvuji zahraniční stáže a kurzy , sleduji moderní světové trendy, navštěvuji světové cukrářské výstavy, veletrhy , účastním se zahraničních stáží a seminářů, kde mohu vidět neustálý rozvoj řemesla,trendů a při tom nelze obejít samotné základy cukrářské profese. Proto základ mých výrobků tvoří základní technologické postupy, kvalita a znalost surovin spolu s inspirací prvorepublikového období.
- 2019 - doposud - Domori academy- ambassador - technologie zpracování čokolády, agronomie, senzorika, technologie výroby gelato
- 2019 - vzdělávání dětí a studentů odborných gastronomických škol, spolupráce s projektem - Kulinářské umění
- 2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládových cukrovinek, tématické kurzy
- 2016 - doposud - stáže a spolupráce - Le Sablon Padova - Luca Scandaletti ( Pierre Marcolini, Le Calandre 3Michelin Star ) ,Itálie - výroba italských dezertů, pečiva a čokoládových cukrovinek,
- 2014 - 2018 výroba čokolády pro projekt kolekce čokolád *Rozbíjím se*
- 2013 - doposud - Lucie Průšová - cukrárna se zakázkovou výrobou www.cukrarske-studio.cz
- 2011 - 2013 - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeoise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
- 2008 – 2011 - šéfcukrář, vedoucí cukrárny - Jihoměstský pivovar, s.r.o. - chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap
- 2007 - odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis
- 2005 – 2006 -pracovní stáž v rodinné cukrárně na jihu Francie - J.F. & Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensal - výroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
- 2000 – 2008 - aktivní spolupráce s cukrářským studiem Mirky Slavíkové
Soutěže:
- 2004 - Pohár Nestlé Česko - 1. místo
- 2011 - Bangkok culinary cup 3.místo
- 2011 - Gourmet team culinary cup 1.místo
- 2013 - Thailand culinary cup 3. místo