Vítejte na stránkách cukrářského studia
Cukrářskou filozofií Lucie Průšové je podávat cukrařinu v nejčistším slova smyslu. Základním stavebním kamenem je kvalita surovin, jejich znalost a šetrné zpracování zaručuje kvalitu chuti i zdravotní nezávadnost. Též je pro mě důležitý původ surovin a jejich cesta, za jakých podmínek byly pěstovány, či zpracovány, podporovat kvalitní regionální produkty drobných živnostníků. Prioritou je prezentovat cukrářské výrobky tak, jak nám předepisují původní cukrářská pravidla s ohledem na současné hygienické požadavky, jejichž pevná pravidla jsou zakotvena již v počátku 19. století. V nabídce naleznete výrobky z cukrářských krémů, francouzských pěn, bavorských krémů, krémů ganache atd., i různé typy korpusů – od ženevského těsta, biscuit jaconde, moelleux až po briošky. Žádné univerzální krémy ani těsta!

Zásadně nepoužíváme ztužovače, syntetická aromata, rostlinné tuky a jiná aditiva . Pro cukrářské výrobky využíváme regionální zdroje a další produkty z farem.