Velikonoční čokoládová nadílka

Venku ještě stále jaro v nedohlednu, ale u nás přípravy na jaro vrcholí. Cukrářské studio připravilo pro vás malá i velká velikonoční čokoládová vejce, čokoládové figurky ve tvaru roztomilého zajíčka, kocourka a beránka, neodolatelného zajíce v klobouku a nadpozemského anděla. Vše z kvalitní hořké či mléčné čokolády s vysokým podílem kakaového másla tak, jak jste v našem studiu zvyklí. Koledu můžete doplnit z nabídky našich ručně vyráběných čokoládových bonbonů, lízátek, čokoládových tabulek, cukrovinek, jako jsou marshmallows, bezé, griliáš a  naše ručně vyráběné kandytové bonbóny .  Vyhněte se letos shonu a nákupním centrům a zastavte se u nás, nebo  nakupujte online na https://www.cokolada-bonbon.cz/.  Přijímáme objednávky!

Sladká karamelová tyčinka

Čokoládová tyčinka. Nyní jsme pro vás vychytali jednu sladkou tyčinku, kterou určitě na krámě nekoupíte. Má podobu snacku ze smetanového karamelu , máslové sušenky, piemontských lískových oříšků a čokolády Domori – Sur del Lago , Venezuela z kakaových bobů Trinitario 70%. Stavte se !

Výhodné středeční nákupy čokolády v E-shopu

KAŽDOU STŘEDU DOPRAVA PO PRAZE ZDARMA

Při objednávce nad 400 Kč v našem čokoládovém e-shopu od nás nově máte každou středu, počínaje Valentýnem, jako dárek dovoz po Praze zdarma! Objevovat svět prémiové čokolády a ručně vyráběných čokoládových bonbonů a tabulek čokolády bude od teď ještě o trochu příjemnější (minimálně alespoň každou středu:)). Vše zařídíte pohodlně z domova a ještě ušetříte. Více o našich bonbónech, tabulkách a bonboniérách na: www.cokolada.online

Minimální objednávka 400 Kč, poslední objednávka Úterý 18:00.

Newsletter s novinkami do vašeho e-mailu

 

Sledovat novinky z našeho cukrářského studia a to především aktuální MENU / NABÍDKU dezertů, čokolády, dortů a zákusků pro vás bude zase o něco pohodlnější. Stačí, abyste si na stránkách cukrářského studia zaregistrovali váš e-mail a aktuální menu s nabídkou vám bude chodit přímo do vaší e-mailové schránky. Registrujte se na úvodní stránce cukrářského studia https://www.cukrarske-studio.cz/

Zájemci o naše kurzy se pro odběr novinek o aktuálně vypsaných kurzech můžou registrovat na JINÉ ADRESE A TO ZDE: http://www.cukrarske-kurzy.cz/terminy-cukrarskych-kurzu/

CHCETE BÝT INFORMOVÁNI O AKTUÁLNÍM CUKRÁŘSKÉM MENU / NABÍDCE ?

Čokoládový E-shop, bonboniéry, bonbóny a tabulky

Rádi byste ochutnali naše čokoládové výrobky, ale máte to k nám daleko? Máme pro vás dobrou zprávu. Nyní můžete online objednávat naše čokoládové bonbóny, bonboniéry a tabulky z pohodlí vašeho domova přes náš zbrusu nový čokoládový e-shop. Navštivte nás online na:  www.cokolada.online

Vánoční cukroví a dezerty

Právě pro vás připravujeme vánoční cukroví. Přesně tak, jak to dělaly naše prababičky; z másla, vanilky, pravé čokolády, ořechů. Přijďte k nám načerpat trochu vánoční atmosféry do naší provoněné cukrárny a odneste si domů něco na zub z naší vánoční kolekce dezertů, bonbónů a čokoládových figurek. V cukrářském studiu jsme tu pro vás tradičně od středy do pátku!

Jak připravit dezert “Mont Blanc”

Chcete si oblíbený  dezert “Mont Blanc” připravit doma na vánoční stůl? V pořadu Polopatě jsme prozradili , jak na něj. Vyzkoušejte ho také, nebo se stavte u nás v cukrárně.

Video na odkazu zde: ČESKÁ TELEVIZE

Vánoční dezerty

V rámci vánoční kolekce jsme pro vás připravili dezert z lískoořechové pěny, crumble z lískových ořechů, griliášem v praline křupince a citrónem. Pro milovníky tradičních zimních chutí jsme připravili pomerančový dort s perníkem, zázvorem a kandovanými pomeranči. Ochutnat můžete aktuálně v naší cukrárně od středy do pátku, v následujícím týdnu od pondělí do pátku. Objednávat můžete na vánoční stůl v podobě 8/12ti porcových dortů do konce tohoto týdne.

Dezert Mont Blanc

Historie dezertu Mont Blanc se datuje již k roku 1475, kdy byl poprvé popsán v italské kuchařské knize. O původ se již tradičně vede pře mezi Italy a Francouzi, jméno mu však přiřkl horský vrchol Mont Blanc ležící na hranici Itálie s Francií. Nejoblíbenější je právě v severní Itálii, Francii, ale také v Japonsku a v posledních letech si získal popularitu prakticky ve všech koutech světa. Nyní tento podzimně-zimní dezert můžete ochutnat i v naší cukrárně. My jsme pro vás připravili variaci z kaštanového bavorského krému,kaštanového krému, bezé a kaštanového pyré. Můžete ho ochutnat i zítra o státním svátku, otevřeno máme již od 10:00 do 18:00.